Que necessitem?
200 g de castanyes
![](https://duyn491kcolsw.cloudfront.net/files/1i/1i1/1i19dl.jpg?ph=a567cc7b2a)
Les NostreS RecepteS
Pa de Sant Jordi
Que ens fa falta?
tot de proximitat i ecològic, si es possible
Per a la massa de formatge:
- 500 g de farina de força i 500 de fluixa
- 400 g de formatge curat ratllat
- 12 g de sal
- 600 g d'aigua
- 50 g de llevat
- 10 g de massa mare
- 500 g de farina de força I 500 de fluixa
- 15 g de sal
- 480 g d'aigua
- 50 g de llevat
- 10 g de massa mare
- 400 g de sobrassada ben bona
- 500g de farina de força i 500 de fluixa
- 15 g de sal
- 550 g d'aigua
- 50 g de llevat
- 10 g de massa mare
- 40 g de mantega
- 300 g de nous picades
Com ho fem?
- Peseu tots els ingredients.
- Amasseu per separat les tres masses. Deixeu-les reposar uns 30 min amb un drap tapat al damunt.
- Estireu les masses i talleu-ne 5 tires grogues i 4 de vermelles.
- Estireu la massa de nous ben fina i al mig poseu-hi les tires formant la senyera.
- Emboliqueu-ho amb la massa de nous.
- Deixeu-ho fermentar de nou que dobli el volum i poseu-ho a coure a 200 graus uns 30 minuts aprox.
- molt bon profit!!
![](https://a567cc7b2a.clvaw-cdnwnd.com/1db66710bb024090c318acf10a75b0a5/200000039-6cd616cd62/Captura%20de%20Pantalla%202021-10-28%20a%20les%2019.16.05.png?ph=a567cc7b2a)
Us volem compartir les Receptes del Niu Nou,
pans, estofats, amanides, cremes, dolços,...
Bona cuina!!
si ens voleu demanar alguna recepta, la compartirem aqui!
nov. 10
Que cuinem avui???
Conill rostit a la cassola de fang
Tots els ingredients mirarem que siguin ecològics:
Pèsols negres amb bolets, P.X. i foie
Que necessitem?
Ingredients (per a 4 persones):400 g de pèsols negres
una cullerada de bicarbonat
1 ceba amb un clau
1 manat d'herbes per brou
dues cebes de figueres picadetes
1 pebrot verd i un de vermell fet a dauets
2 pastanagues picadetesdetes
2 alls picats
Sal
1 copeta de vi de panses
200 g de fredolics o altre
200 g. de camagrocs o altre
oli
Oli aromatitzat amb bolets
Uns dauets de foie extra d'ànec
Com ho fem?
El dia abans es posen en remull els pèsols amb força aigua i amb una cullerada de bicarbonat. L'endemà es posen a bullir els pèsols amb aigua durant 2 hores, amb la ceba, les herbes, i una mica de sal (fins que els pèsols siguin tous).Fem un sofregit, dins una cassola de doble fons o bé de terrissa, amb la ceba, la pastanaga i el pebrots, quan estigui transparent i posem els bolets, deixem fer una mica i afegim l'all i la copeta de vi de panses, deixem evaporar. Ara i afegim els pèsols escorreguts, donem una remenadeta i deixem un parell de minutets, tot havent rectificat de sal.
Presentaciò:
Emplatem un parell de llosadetes per plat i posem un rajolinet d-oli verge cru aromatitzat amb bolets i sis o set dauets de foie, i......BON PROFIT!!!
![](https://a567cc7b2a.clvaw-cdnwnd.com/1db66710bb024090c318acf10a75b0a5/200000017-68d9169d22/20953892_2124381401122855_866465047193465611_n.jpg?ph=a567cc7b2a)
Bon profit!
2023-11-05
PASTIS DE CASTANYES, MONIATO I XOCOLATA
![](https://a567cc7b2a.clvaw-cdnwnd.com/1db66710bb024090c318acf10a75b0a5/200000037-71ddf71de1/profile%20picture.jpg?ph=a567cc7b2a)
2021-11-10
Que cuinem avui???
2019-10-11
Bica amb masse mare i el nostre ghee
2019-10-11
cigrons amb llet d'ametlles
2019-10-11
Moreus o faves boiges amb corrioles
2019-10-11
Peix blanc de temporada amb botifarra i melmelada
2018-09-18
Creps de crema ginestada, licor de roses i gelat de gingebre
![](https://duyn491kcolsw.cloudfront.net/files/2f/2f9/2f9shj.jpg?ph=a567cc7b2a)
2018-09-11
Crema de ceps
![](https://duyn491kcolsw.cloudfront.net/files/1k/1kt/1ktso9.jpg?ph=a567cc7b2a)
2018-09-04
Flaó d'albergínies blanques.
LA BICA