Bica amb masse mare i el nostre ghee
Què hem de comprar?
Ingredients, tots ecològics i de proximitat.
400 gr del nostre ghee a temperatura ambient.
400 gr de panela
500 gr de la nostre massa mare del pa. *
230 gr. d'ou
200 gr de farina fluixa ( de fer pastisseria)passada pel sedàs.
16 gr de llevat en pols
espècies: canyella gengibre, anís vert...
Anís dolç
Com ho fem?
Escalfem el forn a 180 graus.
Batem
el ghee Caldes d'Estrac (a temperatura ambient) amb la panela, podem
fer-ho amb les baretes d'el turmix, o amb la thermomix o amb la
kitchenaid.
Seguidament i posem la massa mare, batem bé.
Seguim remenant i anem incorporant els ous, d'un amb un.
Ara afegim la farina i el llevat, incorporem suament.
Aboquem la massa dins una safata de forn, forrada amb paper.
Aplanem bé la massa.
Posem per sobre, canyella, anís vert....
Enfornem a 180 graus uns 30 minuts aproximadament.
Ara hi tirem un bon raig d'anís dolç per sobre i posem 2 minuts més al forn.
Clavem una agulla, per saber si ja esta ben fet.
Espolsem una mica més de canyella i diexem refredar.
Com ho emplatem:
Tallem un tall de bica, posem d'amunt el plat escollit, espolsem una mica de canyella i decorem amb una flor.