PASTIS DE CASTANYES, MONIATO I XOCOLATA

2023-11-05

Que necessitem?
200 g de castanyes

60 g moniato cuït
300 ml de llet
4 ous
100 ml de nata líquida
40 g de farina
100 g de mantega pomada
80 g de sucre
100 g de xocolata de cobertura
Una mica de cacau en pols per al motlle
Opcional: unes quantes nous pelades

Com ho fem?
Pelem les castanyes i les coem en llet fins que estiguin toves i les puguem triturar. Les traiem, escorrem, els traiem la pell interna i fem un puré. Fonem la xocolata en bol fent tandes breus d'uns 15-20 segons perquè no es cremi.

Batem els ous amb el sucre fins que s'integri. Afegim la xocolata fosa, el puré de castanyes, la nata i la farina. Batem bé amb varetes fins a tenir una massa homogènia. Si tenim nous, podem incorporar unes quantes nous pelades i picades. Pintem un motlle amb mantega i ho empolvorem de cacau en pols.

Aboquem la barreja i posem al forn a 180 º C durant 30 minuts.

Com ho emplatem?

Servim, amb una mica de confitura de fruita del temps i un gelat,

nosaltres l'hem posat de rom amb panses i tot unit amb una mica

de xocolata de cobertura, espolsem canyella

Bon profit!

NIUNOU
Tots els drets reservats 2021
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!