Flaó d'albergínies blanques. 

La recepta d'avui és molt senzilla és completament natural i veureu que molt gustosa.

És de la cuina catalana medieval i càtara.

Què hem de comprar?

Ingredients per a 4 persones:tots ecològics i de proximitat.

3 albergínies blanques ben maques.

4 ous

200 gr de formatge fresc

Sal, pebre, nou moscada i altres espècies al vostre gust.

Com ho fem?

Escalivem les albergínies al forn a uns 190 graus.

Pelem i batem amb la resta d'ingredients.

Tastem i rectifiquem  de sal i espècies.

Ara ho posem en motlles de flam o altre semblant.

Posem a coure al forn, al bany maria a uns 150 graus un 40 minuts

o fins que al punxar amb una agulla,el centre,  no surti líquid.

Com  emplatem el nostre flaó?

Posem el flaó tebi, en un plat acompanyat d'una mica de pebrot escalivat, pesto i olivat per sobre i uns germinats al costat. Empolsem el costat del plat amb canyella en pols.

Trucs?

Podem farcir les albergínies en lloc de posar en motlles.

Podem afegir dos panses a cada flaó.

Es pot posar a la barreja, julivert, alfàbrega, marduix i menta picat.

BON PROFIT!!!