Recepta 2

El paràgraf introductori dóna als lectors una idea del que poden esperar. Pot també ser emprat com a previsualització de la publicació a la llista de publicacions. Una formatació diferent pot afavorir a que destaqui de la resta. Segueix llegint per aprendre com formatar les teves publicacions al blog.

Divideix el contingut mitjançant encapçalaments

Els paràgrafs curts fan el text més fàcil de llegir. Prova a tractar una idea a cada paràgraf per tal que els teus lectors trobin fàcil la navegació pel blog. També pots ressaltar les parts importants. Ara sols cal escriure l'article. Hem preparat un article d'exemple perquè vegis com seran formatades les publicacions.

Separa el contingut mitjançant imatges

A part dels encapçalaments, els blocs d'imatges et permeten de seccionar el contingut de la pàgina. Separa els paràgrafs mitjançant imatges, depenent de la qüestió que cobreixis.

And you can also use blockquote formatting to cite some wise words.

Aquí és on comença el teu text. Pots clicar aquí i començar a escriure. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni.