El menú és per a taula completa! tota la taula ha de fer el mateix menú o bé carta
S'ha de triar plat principal, postres i degustar 3 platets d'entrant
és l' EcoMenú FestaMajor
Feu la vostre reserva! tel. 938244253
Eco-Menú Festa Major
És per a degustar els entrants i després,
triar el plat principal i les postres
El servirem per a tots els comensals de la taula
Començem degustant:
L'aperitiu: Pernil del bó, formatge de cal Músic, olivat i el nostre codonyat
Mig Entrant : Pastanagat, pesto de julivert i avellanes . Vegà i SG
Mig Entrant: Esqueixada amb menjar blanc, ametlles i rossinyols(bolets) SG
Maridatge: copa de vi blanc,fresc i delicat, ecològic i vegà copa 4.5 €
Plat principal, a triar:
Morro de bacallà salvatge, de pesca sostenible, ou feliç, ceba i olivat. SPL 6 €
Estofadet d' angus,a la cassola, amb verduretes, picada catalana i xocolata
Panada càtar: de pasta de full amb: carn picada, ceps, ceba i 2 formatges
Xai a la serraïnesca, amb ceps dels nostres boscos, guisat medieval, deliciòs. SG Suplement 3 €
Galta de porc, rostida lentament amb vi negre SG
Entrecot d'angus (200 gr.) amb verduretes i blat de moro escaïrat SG
Mandonguilles vegetals amb arrosset de verduretes. SG Vegà
Maridatges: vi blanc, Albet i Noya, copa 4.5 €
vi rosat Xino Xano d'Oriol Rossell, copa 4.5 €
vi d'amfora de Vinyes d'Empremta copa 6.60 €
Les postres a triar:
Peres del nostre hort, cuites amb vi negre SG Vegà
Mel i matò, que fem amb llet de vaques felices SG
Pa amb vi i sucre
Crep de xocolata negre i toc de canyella SG
Pastís de formatge fresc de cabra, amb gerds SG
Pastis d'ametlles, xocolata negre i maduixes, SG Spl de 2€
Gelat de gerds i toc de xocolata negre, vegà i SG. Spl de 2€
Preu del menú : 37 € per persona, el nostre pa i aigua osmotitzada
el suplement SPL , es sumarà al preu del menú.
Servei a la terrassa, suplement de 1.50 € per persona
Vi recomenat: Xino Xano, blanc, negre o rosat 15€ ampolla
Cava Oriol Rossell 22€ ampolla