PASTIS DE CASTANYES, MONIATO I XOCOLATA
Que
necessitem?
200
g de castanyes
60
g moniato cuït
300 ml de llet
4 ous
100 ml de nata
líquida
40 g de farina
100 g de mantega pomada
80 g de
sucre
100 g de xocolata de cobertura
Una mica de cacau en pols
per al motlle
Opcional: unes quantes nous pelades
Com
ho fem?
Pelem
les castanyes i les coem en llet fins que estiguin toves i les puguem
triturar. Les traiem, escorrem, els traiem la pell interna i fem un
puré. Fonem la xocolata en bol fent tandes breus d'uns 15-20 segons
perquè no es cremi.
Batem els ous amb el sucre fins que s'integri. Afegim la xocolata fosa, el puré de castanyes, la nata i la farina. Batem bé amb varetes fins a tenir una massa homogènia. Si tenim nous, podem incorporar unes quantes nous pelades i picades. Pintem un motlle amb mantega i ho empolvorem de cacau en pols.
Aboquem la barreja i posem al forn a 180 º C durant 30 minuts.
Com ho emplatem?
Servim, amb una mica de confitura de fruita del temps i un gelat,
nosaltres l'hem posat de rom amb panses i tot unit amb una mica
de xocolata de cobertura, espolsem canyella