Flaó d'albergínies blanques.
La recepta d'avui és molt senzilla és completament natural i veureu que molt gustosa.
És de la cuina catalana medieval i càtara.

Què hem de comprar?
Ingredients per a 4 persones:tots ecològics i de proximitat.
3 albergínies blanques ben maques.
4 ous
200 gr de formatge fresc
Sal, pebre, nou moscada i altres espècies al vostre gust.
Com ho fem?
Escalivem les albergínies al forn a uns 190 graus.
Pelem i batem amb la resta d'ingredients.
Tastem i rectifiquem de sal i espècies.
Ara ho posem en motlles de flam o altre semblant.
Posem a coure al forn, al bany maria a uns 150 graus un 40 minuts
o fins que al punxar amb una agulla,el centre, no surti líquid.
Com emplatem el nostre flaó?
Posem el flaó tebi, en un plat acompanyat d'una mica de pebrot escalivat, pesto i olivat per sobre i uns germinats al costat. Empolsem el costat del plat amb canyella en pols.
Trucs?
Podem farcir les albergínies en lloc de posar en motlles.
Podem afegir dos panses a cada flaó.
Es pot posar a la barreja, julivert, alfàbrega, marduix i menta picat.
BON PROFIT!!!