La nostre Eco CaRta
Per començar.
Pernil ibèric 15 €
50 gr, amb el nostre pa que fem amb massa mare i cervesa, sucat amb tomàquet
Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noyacopa 4 €
Carpaccio 16 € (baluart slow food). C km 0
de Ren de Lapònia fumat, amanideta, formatge i vinagreta de fruits secs
Maridatge: Vi negre de la Patum copa 4 €
Amanida. 16 € V C Vegà. km 0
de l'hort, envinagrats, pèsols negres, codonyat, fruits secs i vinagreta de nous
Maridatge:Ona blanc, de xarel,lo fresc i delicat. Ecològic i vegà copa 4 €
Trinxat 11 € V C vegà km 0
de patata de muntanya, moniato, pastanagues, ceba, col d'hivern i escarola
Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noyacopa 4 €
coupage de pinot noir i syrah. En boca es mostra molt fresc, saborós i intens. Pas lleuger i sedós amb una acidesa integrada, aromàtica i molt refrescant. Final llarg i persistent.
Crema 10 € V vegà. km 0
de carbassa, amb llavors de girasol, carbassa i trossets de pa torrat
Maridatge Vi negre petit Albet i Noya, copa 4 €
Trinxat 11 € V C vegà km 0
de patata de muntanya, moniato, pastanagues, ceba, col d'hivern i escarola
Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noya copa 4 €
coupage de pinot noir i syrah. En boca es mostra molt fresc, saborós i intens. Pas lleuger i sedós amb una acidesa integrada, aromàtica i molt refrescant. Final llarg i persistent.
Crema 10 € V vegà km 0
de carbassa, amb llavors de girasol, carbassa i trossets de pa torrat
Maridatge Vi negre petit Albet i Noya, copa 4 €
L'aigua és osmotitzada i el pa fet a casa amb massa mare i també del forn de Cal Agustí. 2.50 € p persona
Plats aptes per vegetarians V per a celiacs C Tenim carta vegana!
Si tens alguna al·lèrgia o dieta especifica avisa'ns mirarem de buscar una solució!
Els Plats principals:
Bacallà 22 € C
Morro de bacallà salvatge i pescat amb canya (sostenible), ceba, olivat i ou feliç
Maridatge: vi blanc Parés Baltà Honeymoon copa 4 €
Parellada 100 %,A la boca és elegant i equilibrat, bona acidesa. Postgust suau i agradable.Color groc palla Al nas trobem notes florals juntament amb fruites blanques molt madures.
Vedella estofada 14 € C km 0
amb verdures, herbes aromàtiques i picada de fruits secs. Plat ancestral de la cuina catalana,
MaridatgeVi blanc Petit Albet i Noya, copa 4 €
"Callos" 15 € C km 0
de vedella, botifarra negre, cigrò i picada catalana
Maridatge:Ona negre, de ull de llebre i syrah, gustòs i llaminer. Ecològic i vegà copa 4.00 €
Galta de vedella 18 € C km 0
Estofada amb xocolata, taronja i ratafia
Entrecot d'angus 17 € C km 0
de vedella angus, madurat, fa uns 200 gr aprox, amb crema de ceps
MaridatgeVi negre Petit Albet i Noya, 100 % ull de llebre (temoaranillo) copa 4
Filet 26 € C km 0
de vedella de Ramaders de Muntanya, patates aixafades amb oli de tòfona
Maridatge vi blanc biodinàmic, Malvasia de Sitges, de Dascavives, Alt Cap, deliciòs! Copa 4€
Cèrvol 29 € C km 0
dels nostres boscos, estofadet, amb bolets, picada, alguna fruita i verdura
Maridatge:Mandò negre d'Abadal, 100 % mandò, llaminer i fresc copa 4 €
Plats aptes per a celiacs C Tenim carta vegana!!
Si tens alguna al·lèrgia o dieta especifica avisa'ns, mirarem de buscar una solució.V
Carta vegana:
Per començar:
Amanida 16 € C km 0
de l'hort, envinagrats, pèsols negres, codonyat, fruits secs i vinagreta de nous
Maridatge:Ona blanc, de xarel,lo fresc i delicat. Ecològic i vegà copa 4 €
Trinxat 11 € C km 0
de patata de muntanya, moniato, pastanagues, ceba, col d'hivern i escarola
Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noyacopa 4 €
coupage de pinot noir i syrah. En boca es mostra molt fresc, saborós i intens. Pas lleuger i sedós amb una acidesa integrada, aromàtica i molt refrescant. Final llarg i persistent.
Crema 10 € km 0
de carbassa, amb llavors de girasol, carbassa i trossets de pa torrat
Maridatge Vi negre petit Albet i Noya, copa 4 €
Blat de moro escairat amb llet d'ametlles 11 € C km 0
Els Plats Principals:
L'aigua és osmotitzada i el pa nostre i també del forn de Cal Agusti : 2.50 € per persona
L'aigua és osmotitzada i el pa fet a casa amb massa mare i també del forn de Cal Agustí. 2.50 € p persona