La nostre Eco CaRta

Per començar.

 Pernil ibèric                                                                 15 €

50 gr, amb el nostre pa que fem amb massa mare i cervesa, sucat amb tomàquet

Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noyacopa 4 €


Carpaccio                                                                      16 € (baluart slow food).   C    km 0

de Ren de Lapònia fumat, amanideta, formatge i vinagreta de fruits secs

Maridatge: Vi negre de la Patum copa 4 €


Amanida.                                                                           16 €                     V C Vegà.         km 0

de l'hort, envinagrats, pèsols negres, codonyat, fruits secs i vinagreta de nous

Maridatge:Ona blanc, de xarel,lo fresc i delicat. Ecològic i vegà copa 4 €

Trinxat                                                                                 11 €                          V C vegà    km 0

de patata de muntanya, moniato, pastanagues, ceba, col d'hivern i escarola


Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noyacopa 4 €

coupage de pinot noir i syrah. En boca es mostra molt fresc, saborós i intens. Pas lleuger i sedós amb una acidesa integrada, aromàtica i molt refrescant. Final llarg i persistent.


Crema                                                                                  10 €                          V vegà.          km 0

de carbassa, amb llavors de girasol, carbassa i trossets de pa torrat

Maridatge Vi negre petit Albet i Noya, copa 4 €



Trinxat                                                                                     11 €                          V C vegà  km 0

de patata de muntanya, moniato, pastanagues, ceba, col d'hivern i escarola


Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noya   copa 4 €

coupage de pinot noir i syrah. En boca es mostra molt fresc, saborós i intens. Pas lleuger i sedós amb una acidesa integrada, aromàtica i molt refrescant. Final llarg i persistent.


Crema                                                                                       10 €                         V vegà         km 0

de carbassa, amb llavors de girasol, carbassa i trossets de pa torrat

Maridatge Vi negre petit Albet i Noya, copa 4 €

L'aigua és osmotitzada i el pa fet a casa amb massa mare i també del forn de Cal Agustí.   2.50 € p persona

Plats aptes per vegetarians V per a celiacs C                            Tenim carta vegana!

Si tens alguna al·lèrgia o dieta especifica avisa'ns mirarem    de buscar una solució!


Els Plats principals:


Bacallà                                                                    22 €   C    

Morro de bacallà salvatge i pescat amb canya (sostenible), ceba, olivat i ou feliç

Maridatge: vi blanc Parés Baltà Honeymoon copa 4 €

Parellada 100 %,A la boca és elegant i equilibrat, bona acidesa. Postgust suau i agradable.Color groc palla Al nas trobem notes florals juntament amb fruites blanques molt madures.


Vedella estofada                                                14 €       C          km 0

amb verdures, herbes aromàtiques i picada de fruits secs. Plat ancestral de la cuina catalana,

MaridatgeVi blanc Petit Albet i Noya, copa 4 €

 

"Callos"                                                                   15 €    C       km 0

de vedella, botifarra negre, cigrò i picada catalana

Maridatge:Ona negre, de ull de llebre i syrah, gustòs i llaminer. Ecològic i vegà copa 4.00 €


Galta de vedella                                                  18 €          C           km 0

Estofada amb xocolata, taronja i ratafia


Entrecot  d'angus                                             17 €         C        km 0

de vedella angus, madurat, fa uns 200 gr aprox, amb crema de ceps

MaridatgeVi negre Petit Albet i Noya, 100 % ull de llebre (temoaranillo) copa 4 


Filet                                                                            26 €      C       km 0

de vedella de Ramaders de Muntanya, patates aixafades amb oli de tòfona

Maridatge vi blanc biodinàmic, Malvasia de Sitges, de Dascavives, Alt Cap, deliciòs! Copa 4€


Cèrvol                                                                               29 €    C     km 0

dels nostres boscos, estofadet, amb bolets, picada, alguna fruita i verdura

Maridatge:Mandò negre d'Abadal, 100 % mandò, llaminer i fresc copa 4 €

Plats aptes per a celiacs C Tenim carta vegana!!

Si tens alguna al·lèrgia o dieta especifica avisa'ns, mirarem de buscar una solució.V

Carta vegana:

Per començar:

Amanida              16 €            C km 0

de l'hort, envinagrats, pèsols negres, codonyat, fruits secs i vinagreta de nous

Maridatge:Ona blanc, de xarel,lo fresc i delicat. Ecològic i vegà  copa 4 €


Trinxat                   11 €            C  km 0

de patata de muntanya, moniato, pastanagues, ceba, col d'hivern i escarola

Maridatge: Vi Curiosa rosat D'Albet i Noyacopa 4 €

coupage de pinot noir i syrah. En boca es mostra molt fresc, saborós i intens. Pas lleuger i sedós amb una acidesa integrada, aromàtica i molt refrescant. Final llarg i persistent.


Crema                     10 €          km 0

de carbassa, amb llavors de girasol, carbassa i trossets de pa torrat

Maridatge Vi negre petit Albet i Noya, copa 4 €


Blat de moro escairat amb llet d'ametlles          11 €       C  km 0


Els Plats  Principals:

Arròs de verdures i bolets.                                                                                16€      C Km0 
Estofat de moreus, llegum ancestral, molt proteïc, amb bolets.    16 €    C  km0
Mandonguilles vegetals amb salsa d'ametlles                                        16 €     C Km0  

  

L'aigua és osmotitzada i el pa nostre i també del forn de Cal Agusti : 2.50 € per persona

L'aigua és osmotitzada i el pa fet a casa amb massa mare i també del forn de Cal Agustí. 2.50 € p persona


Estimem la terra perquè abans 

de cuiners haviem estat pagesos

NIUNOU
Tots els drets reservats 2021
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!