La nostre Eco CaRta
Per començar:
Amanida d'estiu 9 € SG. vegà km 0
tomàquet, ceba marinada, pebrot i bon oli de Juncosa, Les Garrigues
Maridatge: vi blanc, Xino Xano, copa 4.5 €
Esqueixada medieval 15€. SG.
Bon bacallà esqueixat amb bon oli de Les Cabanes, menjar blanc, ametlles i rossinyols (bolets)
Maridatge: vi rosat Xino Xano, copa 4.5 €
Carpaccio 16 €. SG km 0
de senglar, formatge, el nostre codonyat,picada de festucs i amanida
Maridatge: cava de la propietat d'Oriol Rossell copa 4.5 €
Ceps a la llauna 16 € SG vegà km 0
amb vi ranci, el seu suquet, alguna verdureta, all i julivert
Maridatge: vi rosat Albet i Noya, copa 4.5 €
Pop a la gallega. 16 € SG km 0
patates aixafades, pebre vermell dolç fumat i oli de les Cabanes
Maridatge, cava rosat Oriol Rosell, garnatxa negre i pinot noir, copa 4.5 €
Pastanagat 14 € SG. vegà Km0
Crema de pastanagues amb avellanes, coco i pesto de julivert, de la cuina càtar i medieval
Maridatge: vi rosat ADN, 100%garnatxa negre, de celler Arrelats, copa 4,5 €
Pèsols negres a la catalana 15 € SG km 0
sofregit de ceba, pastanaga, all tendre, bisbe negre, xoriç, rostillons, ametlles, avellanes i xocolata negre
Maridatge Vi Rosat Albet i Noya , pinot noir i Syrah . Copa 4.5 €
Plats aptes per vegetarians vegà per a celiacs SG Tenim carta vegana !
El pa és el nostre, us cobrem 1.30 € per persona
L'aigua és osmotitzada, ben pura i ben sostenible 1.30 € per persona
Servei a la terrassa, suplement de 1.50 € per persona
Si us sobra menjar, o vi, us el podeu emportar.
El preu de cada envàs per endur és de 0,50 €
Els preus inclouen el 10% d'IVA
Els Plats principals:
Bacallà 23 € SG
Morro de bacallà salvatge, pescat amb canya (sostenible), ceba amb vi ranci, olivat i ou feliç
Maridatge: vi rosat Xino Xano d'Oriol Rossell, merlot i syrah copa 4.5 €
Panada medieval 15 € km 0
de carn picada, ceps, ceba i 2 formatges i feta de pasta de full
Maridatge Vi rosat Pardas Sumoll copa 4.5 €
Galta de porc 16€ km 0
rostida lentament al forn amb vi negre
Maridatge, vi negre de Pardas, copa 4.5 €
Xai serraïnesca. 19 €. SG. KM0
deliciòs i refinat estofat de xai, amb ceps dels nostres boscos, recepta del medieval
maridatge, vi d'amfora de vinyes d'empremta. copa 6.60 €
Wagyu estofat 25 € SG km 0
Vedella wagyu de Tavertet, coneguda també com a Kobe, estofada amb verdura i picada catalana , ummm!!!!
Maridatge Vi negre de vinyes d'empremta, Espernallac. copa 5.5 €
Entrecot de vedella angus 17 € SG km 0
madurat / 200 gr/ al punt que t'agradi,verduretes i blat de moro escaïrat
Maridatge Vi negre mandó d'Abadal copa 4.5 €
Cérvol dels nostres boscos 29€ SG Km0
estofat amb verduretes, bolets:ceps, rossinyols...picada catalana i alguna fruita
Maridatge: copa vi negre d'Abadal, 5merlot. copa 5.5€
"Callos" 16 € SG km 0
de vedella emmascarats amb botifarra negre, cigrons i picada catalana
Maridatge: Copa de vi negre, Antana DO Penedés, Ecològic i vegà Copa 5.5 €
Carta vegana:
Per començar:
Amanida d'estiu. 14 € SG. km 0
tomàquet, ceba marinada, pebrot i bon oli de Juncosa, Les Garrigues
Maridatge:blanc Xino-Xano 4.5 €
Ceps a la llauna 16 €. SG. km 0
amb vi ranci, el seu suquet, alguna verdureta, all i julivert
Maridatge: vi rosat Albet i Noya, copa 4.5 €
Pastanagat 14 € SG. Km0
Crema de pastanagues amb avellanes, coco i pesto de julivert, de la cuina càtar i medieval
Maridatge: vi rosat ADN, 100%garnatxa negre, de celler Arrelats, copa 4,5 €
Cigronets 13 € SG km 0
amb llet d'ametlles, i verduretes. Plat suau i elegant de la cuina càtar i medieval
Maridatge:vi rosat Albet i Noya, pinot Noir i Syrah copa 4.5 €
Els Plats Principals:
Còctel de llegums estofats amb verdures 16 € SG km0
Mandonguilles vegetals, amb verduretes 16 € SG. km 0
fetes amb arròs, pèsols, cigrons, llenties, flocs de civada, ceba, quinoa, oli, sal marina, pebre, espècies, alga Kombu
proteïna de soja texturitzada i agar-agar