La nostre Eco CaRta


Per començar:                  

Amanida d'estiu                                  9 €      SG.     vegà          km 0

tomàquet, ceba marinada, pebrot i bon oli de Juncosa, Les Garrigues

Maridatge: vi blanc,  Xino Xano, copa 4.5 €


Esqueixada medieval                                         15€.        SG. 

Bon bacallà esqueixat amb bon oli de Les Cabanes, menjar blanc, ametlles i rossinyols (bolets)

Maridatge: vi rosat Xino Xano, copa 4.5 €


Carpaccio                                                            16 €.             SG        km 0

de senglar, formatge, el nostre codonyat,picada de festucs i  amanida 

Maridatge: cava de la propietat d'Oriol Rossell     copa 4.5 €


Ceps a la llauna                                                    16 €                 SG  vegà      km 0 

amb vi ranci, el seu suquet, alguna verdureta, all i julivert

Maridatge: vi rosat Albet i Noya,  copa 4.5 €


Pop a la gallega.                                                            16 €                SG         km 0

patates aixafades, pebre vermell dolç fumat i oli de les Cabanes

Maridatge, cava rosat Oriol Rosell, garnatxa negre i pinot noir, copa 4.5


Pastanagat                                                         14 €       SG.    vegà     Km0

Crema de pastanagues amb avellanes, coco i pesto de julivert, de la cuina càtar i medieval

Maridatge: vi rosat ADN, 100%garnatxa negre, de celler Arrelats, copa 4,5 €


Pèsols negres  a la catalana                           15 €     SG            km 0

sofregit de ceba, pastanaga, all tendre, bisbe negre, xoriç, rostillons, ametlles, avellanes i xocolata negre

Maridatge Vi Rosat Albet i Noya , pinot noir i Syrah . Copa 4.5 €



Plats aptes per vegetarians vegà            per a celiacs SG            Tenim carta vegana !


El pa és el nostre, us cobrem     1.30 € per persona 

 L'aigua és osmotitzada, ben pura i ben sostenible     1.30 € per persona

Servei a la terrassa, suplement de 1.50 € per persona

Si us sobra menjar, o vi,  us el podeu emportar. 

El preu de cada envàs per endur és de 0,50 €

Els preus inclouen el 10% d'IVA




Els Plats principals:

Bacallà                                                          23 €            SG

Morro de bacallà salvatge, pescat amb canya (sostenible), ceba amb  vi ranci, olivat i ou feliç

Maridatge: vi rosat Xino Xano d'Oriol Rossell, merlot i syrah copa 4.5 €


Panada medieval                                    15 €                             km 0

de carn picada, ceps, ceba i 2 formatges i   feta de pasta de full

Maridatge Vi rosat Pardas Sumoll    copa 4.5 €


Galta de porc                                      16€                        km 0

rostida lentament al forn amb vi negre

Maridatge, vi negre de Pardas, copa 4.5 €


Xai serraïnesca.                                   19 €.        SG.                  KM0

deliciòs i refinat estofat de xai, amb ceps dels nostres boscos, recepta  del medieval 

maridatge, vi d'amfora de vinyes d'empremta. copa 6.60 €


Wagyu estofat                                         25 €          SG                     km 0

Vedella wagyu de Tavertet, coneguda també com a Kobe,  estofada amb verdura i picada catalana , ummm!!!!

Maridatge Vi negre de vinyes d'empremta, Espernallac. copa 5.5 €



Entrecot de vedella  angus                       17  €     SG               km 0

 madurat / 200 gr/ al punt que t'agradi,verduretes i blat de moro escaïrat

Maridatge Vi negre mandó d'Abadal   copa 4.5 €


Cérvol dels nostres boscos            29€        SG             Km0

estofat amb verduretes, bolets:ceps, rossinyols...picada catalana  i alguna fruita

Maridatge: copa vi negre d'Abadal, 5merlot.    copa 5.5€ 



 "Callos"                                            16 €          SG          km 0

de vedella emmascarats amb botifarra negre, cigrons  i picada catalana

Maridatge: Copa de vi negre, Antana DO Penedés, Ecològic i vegà Copa 5.5 €




                                        

Carta vegana:

Per començar:


Amanida d'estiu.         14 €       SG.     km 0

tomàquet, ceba marinada, pebrot i bon oli de Juncosa, Les Garrigues

Maridatge:blanc Xino-Xano 4.5 € 


Ceps a la llauna                  16 €.      SG.        km 0

amb vi ranci, el seu suquet, alguna verdureta, all i julivert

Maridatge: vi rosat Albet i Noya, copa 4.5 €


Pastanagat                       14 €        SG.         Km0

Crema de pastanagues amb avellanes, coco  i pesto de julivert, de la cuina càtar i medieval

Maridatge: vi rosat ADN, 100%garnatxa negre, de celler Arrelats, copa 4,5 €


Cigronets                          13 €       SG     km 0

amb llet d'ametlles, i verduretes. Plat suau i elegant de la cuina càtar i medieval

Maridatge:vi rosat Albet i Noya, pinot Noir i Syrah copa 4.5 € 




Els Plats  Principals:


Arròs de verduretes de l'hort, olivat, julivert i ametlla                                       16 €      SG    Km0


Còctel de llegums estofats amb verdures                                                                    16 €      SG    km0 


Mandonguilles vegetals, amb verduretes                                                                    16 €     SG.     km 0

fetes amb arròs, pèsols, cigrons, llenties, flocs de civada, ceba, quinoa, oli, sal marina, pebre, espècies, alga Kombu

proteïna de soja texturitzada i agar-agar 


  Servei a la terrassa, suplement de 1.50  € per persona

El pa és el nostre, us cobrem 1.30 € per persona                   L'aigua és osmotitzada 1.30 € p persona 


Estimem la terra perquè abans 

de cuiners haviem estat pagesos

NIUNOU
Tots els drets reservats 2021
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!