La nostre Eco CaRta
Per començar:
Plat de pernil ibèric, de 90 gr. 20 €.
Maridatge, cava rosat Oriol Rosell, garnatxa negre i pinot noir, copa 4.5 €
Amanida primavera 14 € SG. vegà km 0
fulles i vegetals del dia, i també maduixes, nous, pipes, germinats i vinagreta d'aranyons del bosc
Maridatge:blanc Rupestris de Pardas, 60%xarel.lo i 40 %malvasia de Sitges copa 4.5 €
Carpaccio 15 € SG km 0
de senglar, formatge de la vila, picada de fruits secs, codonyat, amanida i reducciò de vi negre
Maridatge: cava de la propietat d'Oriol Rossell copa 4.5 €
Pastanagat 13 € SG. vegà Km0
Crema de pastanagues amb avellanes, coco i pesto de julivert, de la cuina càtar i medieval
Maridatge: vi rosat ADN, 100%garnatxa negre, de celler Arrelats, copa 4,5 €
Faves i pèsols a la catalana 15 € SG km 0
sofregit de ceba, pastanaga, all tendre, bisbe negre, xoriç, rostillons, ametlles, avellanes i xocolata negre
Maridatge Vi Rosat Albet i Noya , pinot noir i Syrah . Copa 4.5 €
Plats aptes per vegetarians vegà per a celiacs SG Tenim carta vegana
El pa és el nostre, us cobrem 1.30 € per persona
L'aigua és osmotitzada, ben pura i ben sostenible 1.30 € per persona
Servei a la terrassa, suplement de 1.50 € per persona
Si us sobra menjar, us el podeu emportar.
El preu de cada envàs per endur és de 0,50 €
Els preus inclouen el 10% d'IVA
Els Plats principals:
Bacallà 23 € SG
Morro de bacallà salvatge, pescat amb canya (sostenible), ceba amb vi ranci, olivat i ou feliç
Maridatge: vi rosat Xino Xano d'Oriol Rossell, merlot i syrah copa 4.5 €
Panada medieval 15 € km 0
de carn picada, ceps, ceba i 2 formatges: garrotxa ,cabra i serrat, d'ovella de Blancafort, feta de pasta de full
Maridatge Vi rosat Pardas Sumoll copa 4.5 €
Espatlla de cabrit al forn. 29 €. SG. KM0
picada de fruits secs, bresa del rostit i salsa agredolça...ummm!!!
Wagyu estofat 25 € SG km 0
Vedella wagyu de Tavertet, estofada amb verdura i picada catalana , ummm!!!!
Maridatge Vi negre Roc de la mel, celler Peuderoca, cabernet i merlot. copa 4.5 €
Entrecot de vedella angus 17 € SG km 0
madurat / 200 gr/ al punt que t'agradi, i amb salsa a la catalana
Maridatge Vi negre mandó d'Abadal copa 4.5 €
Cérvol dels nostres boscos 29€ SG Km0
estofat amb bolets, picada catalana, verduretes i alguna fruita
Maridatge: copa vi negre d'Abadal, 5merlot. copa 5.5€
"Callos" 16 € SG km 0
de vedella emmascarats amb botifarra negre, cigrons i picada catalana
Maridatge:vi negre Empordà, No te Nom. Ecològic i vegà Copa 4.5 €
Carta vegana:
Per començar:
Amanida primavera 14 € SG. km 0
fulles i vegetals del dia, i també maduixes, nous, pipes, germinats i vinagreta d'aranyons del bosc
Maridatge:blanc Rupestris de Pardas, 60%xarel.lo i 40 %malvasia de Sitges copa 4.5 €
Pastanagat 13 € SG. Km0
Crema de pastanagues amb avellanes, coco i pesto de julivert, de la cuina càtar i medieval
Maridatge: vi rosat ADN, 100%garnatxa negre, de celler Arrelats, copa 4,5 €
Cigronets 13 € SG km 0
amb llet d'ametlles, i verduretes. Plat suau i elegant de la cuina càtar i medieval
Maridatge:vi rosat Albet i Noya, pinot Noir i Syrah copa 4.5 €
Els Plats Principals:
Còctel de llegums estofats amb verdures 16 € SG km0
Mandonguilles vegetals, amb verduretes 16 € SG. km 0
fetes amb arròs, pèsols, cigrons, llenties, flocs de civada, ceba, quinoa, oli, sal marina, pebre, espècies, alga Kombu
proteïna de soja texturitzada i agar-agar