Pèsols Negres amb bolets

2025-06-10

Que necessitem?

Ingredients (per a 4 persones):
400 g de pèsols negres
una cullerada de bicarbonat
1 ceba amb un clau
1 manat d'herbes per brou
dues cebes de figueres picadetes
1 pebrot verd i un de vermell fet a dauets
2 pastanagues picadetes
2 alls picats
Sal
1 copeta de vi de panses
200 g de fredolics o altre
200 g. de camagrocs o altre
oli
Oli aromatitzat amb bolets
Uns dauets de foie extra d'ànec

Com ho fem?

El dia abans es posen en remull els pèsols amb força aigua i amb una cullerada de bicarbonat. L'endemà es posen a bullir els pèsols amb aigua durant 2 hores, amb la ceba, les herbes, i una mica de sal (fins que els pèsols siguin tous).
Fem un sofregit, dins una cassola de doble fons o bé de terrissa, amb la ceba, la pastanaga i el pebrots, quan estigui transparent i posem els bolets, deixem fer una mica i afegim l'all i la copeta de vi de panses, deixem evaporar. Ara i afegim els pèsols escorreguts, donem una remenadeta i deixem un parell de minutets, tot havent rectificat de sal.

Presentaciò:

Emplatem un parell de llosadetes per plat i posem un rajolinet d'oli verge cru aromatitzat amb bolets i sis o set dauets de foie, i..

...Bon profit!!!

NIUNOU
Tots els drets reservats 2021
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!