Pa de Sant Jordí

2025-06-10

Que ens fa falta?tot de proximitat i ecològic, si es possible

  • 500 g de farina de força i 500 de fluixa
  • 400 g de formatge curat ratllat
  • 12 g de sal
  • 600 g d'aigua
  • 50 g de llevat
  • 10 g de massa mare

Per a la massa de sobrassada:

  • 500 g de farina de força I 500 de fluixa
  • 15 g de sal
  • 480 g d'aigua
  • 50 g de llevat
  • 10 g de massa mare
  • 400 g de sobrassada ben bona

Per a la massa de nous:

  • 500g de farina de força i 500 de fluixa
  • 15 g de sal
  • 550 g d'aigua
  • 50 g de llevat
  • 10 g de massa mare
  • 40 g de mantega
  • 300 g de nous picades

Com ho fem?

Peseu tots els ingredients.

Amasseu per separat les tres masses. Deixeu-les reposar uns 30 min amb un drap tapat al damunt.

Estireu les masses i talleu-ne 5 tires grogues i 4 de vermelles.

Estireu la massa de nous ben fina i al mig poseu-hi les tires formant la senyera.

Emboliqueu-ho amb la massa de nous.

Deixeu-ho fermentar de nou que dobli el volum i poseu-ho a coure a 200 graus uns 30 minuts aprox.

molt bon profit!!

NIUNOU
Tots els drets reservats 2021
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!