FESTIUS

Eco Menú BALTASAR

és un menú de degustació:

La Benvinguda: cóctel Kir Royal,

amb cava Oriol Rossell

Llangonissa culana

torradeta, mel de muntanya i formatge

Duo de cremes

carbassa amb oli de tòfona

llombarda amb peres

Patates amb fredolics

amb moniato i rostillons

Panada medieval

carn picada, 2 formatges, ceba i pasta de full

Estofat de vedella angus del Salt del Colom


TORTELL DE REIS 

de massapà amb toc de xocolata

L'aigua és osmotitzada

el pa el fem nosaltres amb massa mare i farines de Cal Pauet

Preu del menú : 49.60 € p p 

 Horari: de 13:00h a 15:00h 

Es recomana reserva prèvia, siusplau.


Eco Menú MELCIOR

Començem degustant:

Aperitiu: pa amb oli i llangonissa culana, especial festes, de Manlleu

Crema lila, pera, avellanes i coco.SG Vegà

Patates amb fredolics, moniato i rostillons . SG

Maridatge: copa de vi blanc,fresc i delicat, ecològic i vegà copa 4.5 €

Ara heu de triar un Plat principal:

Estofat de vedella angus, a la cassola. SG

Deliciosa Panada càtar: de pasta de full, carn picada, ceps, ceba i 2 formatges

Galta de porc, rostida lentament al forn amb vi negre SG

Mandonguilles vegetals amb verduretes de l'hort, al forn. Plat vegà

Morro de bacallà salvatge, de pesca sostenible, ceba, olivat i ou feliç. Suplement. de 6 €

Entrecot de vedella angus (200 gr.) amb blat de moro escairat i vedures de l'hort. Suplement de 3 € SG

Xai a la serraïnesca, guisat medieval deliciòs, amb bolets. Spl de 4 €

Maridatge: vi blanc Albet i Noya, copa 4.5 €

vi rosat Xino Xano, d'Oriol Rossell, copa 4.5 €

vi Lignum d'Albet i Noya, copa 4.50 €

Acabem amb Tortell de Reis

de massapà amb toc de xocolata


Preu del menú: 37 € per persona

amb el nostre pa i aigua osmotitzada. No inclou vi.

El menú es servirà per taula completa, amb reserva previa.

Vi recomenat: Xino Xano, blanc, negre o rosat. 15€ ampolla

Alba blanc d'Abadal 18€ ampolla

Cava Oriol Rossell. 22€ ampolla

Es recomana reserva prèvia, siusplau.

Eco Menú GASPAR

Començem

Aperitiu: pa amb oli i llangonissa culana, especial festes, de Manlleu

Amanida amb fulles verdes, pipes, nabius, nous, olivat i vinagreta d'aranyons SG VEGÀ

Ara heu de triar un Plat principal:

Mandonguilles vegetals amb verduretes de l'hort, al forn. Plat vegà

Entrecot de vedella angus (200 gr.) amb blat de moro escairat i vedures de l'hort.

Xai a la serraïnesca, guisat medieval deliciòs, amb bolets.

Maridatge: vi blanc Albet i Noya, copa 4.5 €

vi rosat Xino Xano, d'Oriol Rossell, copa 4.5 €

vi Lignum d'Albet i Noya, copa 4.50 €

Acabem amb Tortel de Reis

de massapà amb toc de xocolata


Preu del menú: 43 € per persona

amb el nostre pa i aigua osmotitzada. No inclou vi.

El menú es servirà per taula completa, amb reserva previa.

Vi recomenat: Xino Xano, blanc, negre o rosat. 15€ ampolla

Alba blanc d'Abadal 18€ ampolla

Cava Oriol Rossell. 22€ ampolla

Es recomana reserva prèvia, siusplau.

NIUNOU
Tots els drets reservats 2021
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!