FESTIUS
Eco Menú BALTASAR
és un menú de degustació:
La Benvinguda: cóctel Kir Royal,
amb cava Oriol Rossell
Llangonissa culana
torradeta, mel de muntanya i formatge
Duo de cremes
carbassa amb oli de tòfona
llombarda amb peres
Patates amb fredolics
amb moniato i rostillons
Panada medieval
carn picada, 2 formatges, ceba i pasta de full
Estofat de vedella angus del Salt del Colom
TORTELL DE REIS
de massapà amb toc de xocolata
L'aigua és osmotitzada
el pa el fem nosaltres amb massa mare i farines de Cal Pauet
Preu del menú : 49.60 € p p
Horari: de 13:00h a 15:00h
Es recomana reserva prèvia, siusplau.
Eco Menú MELCIOR
Començem degustant:
Aperitiu: pa amb oli i llangonissa culana, especial festes, de Manlleu
Crema lila, pera, avellanes i coco.SG Vegà
Patates amb fredolics, moniato i rostillons . SG
Maridatge: copa de vi blanc,fresc i delicat, ecològic i vegà copa 4.5 €
Ara heu de triar un Plat principal:
Estofat de vedella angus, a la cassola. SG
Deliciosa Panada càtar: de pasta de full, carn picada, ceps, ceba i 2 formatges
Galta de porc, rostida lentament al forn amb vi negre SG
Mandonguilles vegetals amb verduretes de l'hort, al forn. Plat vegà
Morro de bacallà salvatge, de pesca sostenible, ceba, olivat i ou feliç. Suplement. de 6 €
Entrecot de vedella angus (200 gr.) amb blat de moro escairat i vedures de l'hort. Suplement de 3 € SG
Xai a la serraïnesca, guisat medieval deliciòs, amb bolets. Spl de 4 €
Maridatge: vi blanc Albet i Noya, copa 4.5 €
vi rosat Xino Xano, d'Oriol Rossell, copa 4.5 €
vi Lignum d'Albet i Noya, copa 4.50 €
Acabem amb Tortell de Reis
de massapà amb toc de xocolata
Preu del menú: 37 € per persona
amb el nostre pa i aigua osmotitzada. No inclou vi.
El menú es servirà per taula completa, amb reserva previa.
Vi recomenat: Xino Xano, blanc, negre o rosat. 15€ ampolla
Alba blanc d'Abadal 18€ ampolla
Cava Oriol Rossell. 22€ ampolla
Es recomana reserva prèvia, siusplau.
Eco Menú GASPAR
Començem
Aperitiu: pa amb oli i llangonissa culana, especial festes, de Manlleu
Amanida amb fulles verdes, pipes, nabius, nous, olivat i vinagreta d'aranyons SG VEGÀ
Ara heu de triar un Plat principal:
Mandonguilles vegetals amb verduretes de l'hort, al forn. Plat vegà
Entrecot de vedella angus (200 gr.) amb blat de moro escairat i vedures de l'hort.
Xai a la serraïnesca, guisat medieval deliciòs, amb bolets.
Maridatge: vi blanc Albet i Noya, copa 4.5 €
vi rosat Xino Xano, d'Oriol Rossell, copa 4.5 €
vi Lignum d'Albet i Noya, copa 4.50 €
Acabem amb Tortel de Reis
de massapà amb toc de xocolata
Preu del menú: 43 € per persona
amb el nostre pa i aigua osmotitzada. No inclou vi.
El menú es servirà per taula completa, amb reserva previa.
Vi recomenat: Xino Xano, blanc, negre o rosat. 15€ ampolla
Alba blanc d'Abadal 18€ ampolla
Cava Oriol Rossell. 22€ ampolla
Es recomana reserva prèvia, siusplau.